Les hvorfor Truls valgte leasing enda en gang.

Stadig flere velger å lease bil, og fordelene med det er mange: Bilen er ny, du får et problemfritt bilhold, du får frigjort kapital - og du ikke behøver å bekymre deg for hva du får for bilen den dagen du skal selge den

Fornøyd mann i ny bil

 

 

Truls Strandberg er 38 år, bor i Oslo og jobber som kundeservicemedarbeier i Get. Han har for tiden pappaperm, så hverdagen består mye av kjøring med sønnen til handling og andre daglige gjøremål. 

- Jeg har leaset i tre år før og var veldig fornøyd med det. Jeg sjekket pris på billån flere steder og fant ut at jeg kommer bedre av det med leasing, og aller best på First PrivatLease. Det handler jo også om risikoen for tap. Dessuten er leasing forutsigbart bilhold, slår han fast.

 

Fikk en god pris

Truls leaset tidligere en BMW 1-serie. Da det kom familieforøkelse og tiden var moden for å bytte bil, var det naturlig å gjøre det en gang til. Nå har han en BMW 3-serie Touring. Begge bilene fant han gjennom First PrivatLease.

- Jeg dro dit igjen fordi Geir er en fantastisk fyr, og alle på First PrivatLease har vært veldig hyggelige, smiler han.

- Jeg vet at han fikk forhandlet frem en god pris fra forhandler på mine vegne. For meg er jo det viktigste prisen og hva jeg faktisk får for det jeg betaler. Jeg er fornøyd med prisen, og First PrivatLease har alltid vært greie og holdt det de lover.

Få uforpliktende tilbud her: Kompaktbil - Familiebil 4x4/SUV


Topp service og ekstrautstyr på kjøpet

- Det gikk helt smertefritt. Jeg fikk bilen til avtalt tid, så nå har vi bil til å frakte junior!
Han er selvsagt fornøyd med valget av bilen også, og ikke minst lovpriser han ekstraservicen han fikk.
- Jeg har til og med fått med lyspakke på kjøpet. I tillegg har jeg fått bagasjeromsnett og noen andre småting uten at de skulle ha noe for det. Jeg bestilte ikke noe av dette, men fikk det med likevel. 
Som de fleste andre menn er Truls opptatt at det tekniske. Men da Geir foreslo varme i rattet som ekstrautstyr sa Truls stopp. Han er glad han forandret mening.
- Rattvarme er helt fantastisk! Jeg trodde det bare var noe tull, men det er veldig greit å ikke fryse fingrene av seg når man setter seg i bilen i vinterhalvåret, så det er noe jeg virkelig kan anbefale.

Tilbakeleveringen gikk strålende

Mange som leverer leasingbil tilbake er redde for regningen for unormal slitasje og påkost, og det finnes mange historier om folk som må betale titusener av kroner. Sannheten er at hvis bilen er normalt slitt kommer det ingen ekstraregning, noe Truls kan bekrefte:

- Med bilen min gikk dette veldig, veldig fint. Jeg måtte kun betale 2000 for rens av seter innvendig på grunn av sjokoladebolleflekker, og det var helt greit. Jeg hadde faktisk forventet å betale mer. Ellers fikset jeg bilen selv med å polere litt og sørge for at den ellers så pen og grei ut.

Truls nøler ikke med svaret da han blir spurt om han vil anbefale First PrivatLease til andre som skal ha bil.

- Helt klart! For meg er det viktig å forhandle, så jeg sjekket priser rundt omkring på leasing, og på First PrivatLease fikk vi veldig mye for pengene. Dessuten kan man få serviceavtale, og vi slipper å tenke på kontroller, og selvsagt det å måtte selge bilen når vi skal ha ny. Jeg er nemlig flink til å forhandle, men ikke til å selge bilen, ler Truls.

 

Om PrivateLease:

First PrivatLease AS er Norges første merkeuavhengige formidler av privatleasing på nett. Vi er eiet 51 prosent av Hertz Lease, som har lang erfaring med biladministrasjon til bedriftskunder.

Vi bestiller bilene via merkeforhandlere og kan på grunn av høyt volum tilby våre kunder meget konkurransedyktige priser.

Våre ansatte har et bredt kontaktnett og meget god kunnskap innfor bil og finansiering, noe som gjør at vi kan skreddersy avtaler som passer hver kundes behov.