Vi fikk en god deal på leasing

Komiker Ørjan Burøe angrer ikke på at han og samboeren valgte å lease bil for første gang.

Bilde av Ørjan Bure og samboer

 

Våren 2012 fant stand up-komikeren Ørjan Burøe og samboeren Marna Haugen, som er kjent som modell og for bloggen komikerfrue.no, ut at det var på tide å bytte ut Audien fra 2006 med en ny bil.


- Vi trengte en trygg og familievennlig bil med større bagasjerom. Vi søkte en del på Finn og andre nettsteder, men fant etter hvert frem til PrivatLease , som kom veldig godt ut prismessig, forteller Burøe.

Få uforpliktende tilbud her: Kompaktbil - Familiebil - 4x4/SUV

Bil for begge parter

Dette var første gang samboerparet leaset bil, og de er fornøyde med hjelpen de fikk fra PrivatLease i jakten på den riktige bilen.

- Vi endte til slutt opp med en Ford Focus 2012-modell. Det var et bra kompromiss; bilen har en gutteaktig front og røde bremseklosser, noe som gjør meg happy. Men samtidig har den romslig bagasjerom med god plass til barnevogn og handleposer.

Les mer: Få nyttige tips om leasing på PrivatLease! 

Kan droppe startinnskudd

Gjennom PrivatLease kan du lease en Ford Focus Sport STV 125HK for kun kroner 3459,- per måned uten startinnskudd. Dersom du velger et startinnskudd på 30.000 kroner, vil månedprisen de neste tre årene være på 2543 kroner.

- Vi er veldig fornøyde med leasingavtalen. Når den går ut om to år, kan vi bytte ut bilen i en helt ny bil av samme type eller en annen modell.

- Det er veldig deilig å kjøre rundt i en ny bil, og det har ikke vært noen problemer med den det første året, avslutter Burøe.

Få uforpliktende tilbud her: Kompaktbil - Familiebil - 4x4/SUV

Om PrivatLease:
First PrivatLease AS er Norges første merkeuavhengige formidler av privatleasing på nett. Vi er eiet 51 prosent av Hertz Lease, som har lang erfaring med biladministrasjon til bedriftskunder.

Vi bestiller bilene via merkeforhandlere og kan på grunn av høyt volum tilby våre kunder meget konkurransedyktige priser.

Våre ansatte har et bredt kontaktnett og meget god kunnskap innfor bil og finansiering, noe som gjør at vi kan skreddersy avtaler som passer hver kundes behov.