Dette regnestykket vil overraske deg. Ny bil for 66 kroner dagen!

Hva lønner seg? Å kjøpe nybil der du får et høyt verditap og lave verkstedregninger? Kjøpe bruktbil der du får lavere verditap, men risikerer høye verkstedregninger - eller er det best for lommeboka å lease?

Bilde av kalkulator etc

 

Er du en av dem som fremdeles tror at leasing av bil ikke lønner seg? I en artikkel i E24 sier Norges bilbransjeforbund at privatleasing har blitt et svært solid produkt og at det kan være gunstig å velge leasing fremfor bilkjøp.

 

 - Ikke bare er det billigere å lease, men hvis du da i tillegg velger oss vil du komme godt ut av regnestykket, forteller daglig leder Geir Jørgensen i First PrivatLease.
- First PrivatLease gjør store partikjøp og sikrer deg dermed kjempegode avtaler. Vi samler alle kjøpene hos én bilforhandler innen hvert merke. Det gjør at vi ofte blir den største kunden, og det er det som gjør at vi får de gode prisene.

Når du leaser får du en splitter ny bil, og månedsleien dekker både verditapet og rentekostnaden. Det mange ikke vet er at nybilgarantien gjelder på privatleasing også. Denne er på minimum 5 år eller 100 000 km. Noen merker har også bedre garantier.

 

Få uforpliktende tilbud her: Kompaktbil - Familiebil - 4x4/SUV


Å lease bil er billigere enn du tror

Akkurat nå koster den rimeligste bilen kun 2.099 per måned og etableringsgebyret er på 3.990 kroner. Det betyr at du for 70 kroner dagen - eller prisen av en caffé latte og to aviser - får en splitter ny bil og et problemfritt bilhold.

- I en artikkel i DinSide skriver de at nå er leasing mest lønnsomt. Med 0 kroner i startleie eller egenkapital til kjøp sparer du over tre år hele 20 000 på en Skoda Octavia Elegance 105 TDI 4x4, og 10 000 på en Mini One D Chili. Dette viser jo at det lønner seg å lease bil hos oss, fortsetter Geir.

- Det er dessuten lett å la seg villede av lokketilbud fra bilforhandlerne hvis du ikke har lest det med liten skrift.

En annen fordel med leasing er at du ikke får noen ubehagelige økonomiske overraskelser med tanke på å selge bilen, og du trenger ikke å bruke tid på å legge bilen ut på Finn.

- Og ikke minst slipper du å krangle med potensielle kjøpere som ikke er villig til å gi det du vil ha for bilen din. Når du selger bil privat får du aldri så god pris som du tror. I tillegg pådrar du deg ansvar i forhold til Kjøpsloven.

Velg blant mer enn 20 bilmerker

Det er slitsomt å kjøre fra forhandler til forhandler når du skal ha bil. Hos First PrivatLease behøver du ikke velge hvilket merke du skal ha på forhånd.

- Vi er merkeuavhengige og har avtale med ca 20 merker. Vi har derfor full oversikt over markedet, vi vet til enhver tid hvem som har kampanjer og hvem som tilbyr den beste prisen på bilen du ønsker deg.

Med leasing vet du hva bilen vil koster deg per måned, og du behøver ikke å tenke på hvor mye (eller lite!) den er verdt den dagen du bytter den inn.

- Hvis du visste at boligen din ville falle 50 prosent i verdi i løpet av de neste tre årene ville du garantert leid istedenfor å kjøpe. Da er jo spørsmålet hvorfor du ikke leier bilen din, avslutter Geir

Få uforpliktende tilbud her: Kompaktbil - Familiebil - 4x4/SUV

 

Om PrivateLease:

First PrivatLease AS er Norges første merkeuavhengige formidler av privatleasing på nett. Vi er eiet 51 prosent av Hertz Lease, som har lang erfaring med biladministrasjon til bedriftskunder.

Vi bestiller bilene via merkeforhandlere og kan på grunn av høyt volum tilby våre kunder meget konkurransedyktige priser.

Våre ansatte har et bredt kontaktnett og meget god kunnskap innfor bil og finansiering, noe som gjør at vi kan skreddersy avtaler som passer hver kundes behov.