Leasing er det riktige for meg

Lena (44) fikk nok av bilen etter å ha betalt 50.000 kroner i verkstedregninger på et halvår.

Bilde av dame og bil

 

Lena Hansen fra Fredrikstad jobber i Moss og er derfor avhengig av at bilen fungerer som den skal. Det gjorde ikke hennes Toyota RAV4 2007-modell høsten 2012.

 

- Jeg brukte 45.000 – 50.000 kroner på verkstedregninger fra sommeren til vinteren. Og da bilen stoppet på vei hjem fra fjellet, var begeret fullt, forteller Lena.

- Leasing tryggest
Hun bestemte seg for å selge bilen, og undersøkte samtidig mulighetene for å lease i stedet for å kjøpe ny bil. Etter å ha regnet nøye, fant hun ut at et nytt billån ville koste henne en god del mer i månedlige utgifter enn hvis hun valgte leasing.

Få uforpliktende tilbud her: Kompaktbil - Familiebil - 4x4/SUV

- Jeg ville selvsagt hatt en verdi i bilen hvis jeg kjøpte ny, men verdien faller raskt, og jeg har ikke råd til å verken å binde meg til høy gjeld eller til uforutsette verkstedregninger tilsvarende de jeg hadde i fjor høst. Leasing er den tryggeste og beste løsningen for meg, fortsetter hun.

Les mer: Få nyttige tips om leasing på PrivatLease!

- Fantastisk med ny bil
Da Lena surfet på nettet etter leasingfirmaer, oppdaget hun PrivatLease

- Jeg er engstelig for å bli lurt, men PrivatLease virket bra og seriøse. Jeg leste også om dem i Dagens Næringsliv.

- Privat Lease ga meg en veldig god kundebehandling, og vi gikk gjennom ulike leasingavtaler som kunne passe for meg. Til slutt endte jeg opp med en Volkswagen Tiguan 2013-modell som koster ca 540.000 kroner ny, forteller Lena.

Ettersom den forrige bilen hadde sluttet å virke, trengte Lena en ny bil raskt, og kun en uke etter at hun tok kontakt med PrivatLease første gang, kunne hun kjøre den nye bilen til jobb.

- Det føles helt fantastisk med ny bil. Nå har jeg faste og forutsigbare utgifter som det er lett å håndtere hver måned. Og skulle det skje noe med bilen, er det bare å levere den inn igjen, smiler 44-åringen.

Få uforpliktende tilbud her: Kompaktbil - Familiebil - 4x4/SUV

Om PrivateLease:
First PrivatLease AS er Norges første merkeuavhengige formidler av privatleasing på nett. Vi er eiet 51 prosent av Hertz Lease, som har lang erfaring med biladministrasjon til bedriftskunder.

Vi bestiller bilene via merkeforhandlere og kan på grunn av høyt volum tilby våre kunder meget konkurransedyktige priser.

Våre ansatte har et bredt kontaktnett og meget god kunnskap innfor bil og finansiering, noe som gjør at vi kan skreddersy avtaler som passer hver kundes behov.