Leasing av plug-in hybrid gir deg mye mer for pengene

Og du sparer både miljø og lommebok.

Lader plug-in hybrid

 

Leasing er bra for økonomien din. Leaser du en plug-in hybrid blir den enda bedre. Med det nye avgiftssystemet kan du få biler som har dobbelt så mange hestekrefter, nyere teknologi og er mer miljøvennlige til samme pris som standardmodellene.

 


Plug-in hybridbiler har, i tillegg til en bensin- eller dieselmotor, en elektrisk motor du kan lade i stikkontakten hjemme. Det som gjør dem annerledes enn andre hybrider er at de kan kjøres utelukkende på den elektriske motoren. Det gjør dem til perfekte bybiler, siden du sparer miljøet for utslipp av CO2-gasser.

Derfor er det smart å lease plug-in hybrid
Du får det beste fra to verdener - de egner seg nemlig også som pendlerbil og på langtur. Når du drar på hytta overtar bensin-/dieselmotoren, og bilen får deg trygt helt frem til døren uten at du behøver å få rekkeviddeangst. Bensin-/dieselmotoren lader også elmotoren mens du kjører - uten at du merker noe som helst.

Selv med bruk av bensin-/dieselmotoren kan CO2-utslippene på plug-in hybrider være så lave som 35 gram per kilometer. Dette betyr at du kan ha god samvittighet både for miljø og lommebok når du leaser en plug-in hybrid, og i tillegg får du en helt ny bil.

Årsaken til at leasingprisene er så gunstige er at engangsavgiften til Staten blir lav for plug-in hybrid, og for noen biler blir den faktisk på null kroner. I tillegg har vektfradraget økt, og som om ikke det var nok økes CO2-fradraget for biler med lavt utslipp. Alt i alt gjør dette at når du leaser plug-in hybrid, så får du MYE for pengene.

Så mye sparer du på å lease plug-in hybrid
Et eksempel på hvor rimelig det er for deg er Volvo V60 Plug-In Hybrid stasjonsvogn med firehjulsdrift og automat. Rekkevidden på elektrisitet er 50 kilometer, hvilket bør holde både til og fra jobb og en tur på butikken. Den har hele 231 hestekrefter, tar deg fra 0-100 på 6,1 sekunder og har et blandet forbruk på kun 0,18 liter per mil! Her får du virkelig det som kan kalles en praktisk sportsbil.
 
Prisen for denne familieraceren er kun 4999 kroner i måneden - uten innskudd! Det er bare 100,- kroner mer enn for versjonen med 115 hestekrefter, dieselmotor og forhjulsdrift. 

Velger du First PrivatLease er du trygg
Leasingperioden gikk nylig opp til fire år, men du er fremdeles godt innenfor garantitiden. Når du leaser gjennom First PrivatLease får du derfor et trygt, forutsigbart og skreddersydd bilhold, og du kan velge blant mer enn 20 bilmerker. Legg til at de kjøper inn store partier for lave priser - det kommer deg som kunde til gode. Leaser du slipper du dessuten å måtte selge bilen din selv, med alle bekymringer og frustrasjoner det medfører.

Når du leaser plug-in hybrid slår du med andre ord ikke bare to, men mange fluer i én smekk. Og bruker du bilen bare til småkjøring kan du faktisk levere den tilbake med samme bensin eller diesel som da du fikk den! 

Mer enkelt, økonomisk og miljøvennlig bilhold enn plug-in hybrid fra First PrivatLease er det vanskelig å få.

 

Om PrivateLease:

First PrivatLease AS er Norges første merkeuavhengige formidler av privatleasing på nett. Vi er eiet 51 prosent av Nils Tronrud, som har lang erfaring med bilforhandlervirksomhet i Norge.

Vi bestiller bilene via merkeforhandlere og kan på grunn av høyt volum tilby våre kunder meget konkurransedyktige priser.

Våre ansatte har et bredt kontaktnett og meget god kunnskap innfor bil og finansiering, noe som gjør at vi kan skreddersy avtaler som passer hver kundes behov.