Ville du kjøpt huset ditt hvis du visste at det sank i verdi?

Ser du etter ny bil? Å kjøpe bil er kanskje den minst lønnsomme investeringen du gjør. Å lease bil, derimot...

Klikk på denne linken og se filmen om hvor enkelt det er å lease via First Privatlease AS

 

Bilde av biler og bilforhandler

Leasing er enklere og mer forutsigbart enn å kjøpe. Når du kjøper en bil faller den kraftig i verdi - når du leaser er det forhandleren som tar verditapet for deg. Dessuten slipper du strevet med å selge bilen igjen, eller å få dårlig innbyttepris. For med hånden på hjertet: Har du noengang fått den prisen du ønsker når du selger bilen din?


Hos First Privatlease får du svært gode priser hos nesten 20 merkeforhandlerne, og det er det du som tjener på. Og på privatlease.no er det enkelt å finne bilen du ønsker deg. Når du har funnet den, velg ønsket kjørelengde og startinnskudd - og send inn en uforpliktende søknad. Så enkelt er det.


Etter tre år med trygt og forutsigbart bilhold leverer du bare bilen til forhandleren, og så kan du ta ut en ny. Med FirstPrivatlease får du ny bil hvert tredje år - enkelt og problemfritt.

 

Om PrivateLease:

PrivatLease.no er Norges første merkeuavhengige formidler av privatleasing på nett. Vi er eiet 80% av Autobahn AS og og 20 % Jarlsborg Forvaltning AS, som har lang erfaring med biladministrasjon til bedriftskunder.

Vi bestiller bilene via merkeforhandlere og kan på grunn av høyt volum tilby våre kunder meget konkurransedyktige priser.

Våre ansatte har et bredt kontaktnett og meget god kunnskap innfor bil og finansiering, noe som gjør at vi kan skreddersy avtaler som passer hver kundes behov.